Opstellingen met paarden 6 okt

Home » Blog » Workshop » Opstellingen met paarden 6 okt

Donderdag 6 oktober is er een Opstellingen dag met Paarden in Terschuur (vlakbij Amersfoort). We werken buiten met de paarden en andere dieren die zich aandienen.

Je kunt een vraag inbrengen waar we mee aan de slag gaan door middel van een opstelling. Of je kunt aanwezig zijn als representant om bijvoorbeeld kennis te maken met het fenomeen systemisch werken met paarden. Een representantenrol raakt vaak iets in jezelf en is daarom inspirerend en helend.

Wat is het?

Een opstelling met paarden is een unieke ervaring met een krachtige werking voor iedereen die open staat om naar de essentie van zijn/haar eigen wezen en (familie)systeem te kijken en daarin een beweging wil maken. Een systeem is bijvoorbeeld je gezin van herkomst, het team waarin je werkt en je vriendenkring. Een systeem heeft invloed op hoe jij leeft en hoe je je voelt. Je moet het niet willen begrijpen, maar ervaren!

Hoe werkt het?

Als coach begeleid ik jouw opstelling. Samen onderzoeken we jouw vraag door waar te nemen wat de paarden laten zien. Ik geef aan wat de paarden laten zien en wat er in het veld gebeurd, jij weet waar het over gaat. Er worden representanten ingezet voor hetgeen het paard laat zien. Zo ontstaat er een veld waarin de energie van jouw systeem voelbaar is voor de representanten. Daardoor maken zij letterlijk de bewegingen van iets of iemand uit jouw systeem, de paarden ondersteunen hierbij. Er ontvouwt zich de situatie zoals die is, zonder goed of fout. Met behulp van interventies herstellen we wat aan de orde is in het systeem. Dit zorgt voor een diepgaande bewustwording bij jou, waardoor er ruimte ontstaat om in beweging te komen en patronen te doorbreken.

Praktische informatie

Wanneer: Donderdag 6 oktober 2016
Tijd: Inloop vanaf 9.00 uur, start 9.30 uur. Eindtijd afhankelijk van het aantal vraaginbrengers
Waar: Terschuur (vlakbij Amersfoort)
Kosten: Voor vraaginbrengers €150,- en voor representanten €40,-. Beide zijn inclusief koffie/thee en gezonde lunch

Opgeven of vragen?

Wil je je opgeven of heb je vragen, neem dan even contact met mij op.
mobiel: 06-44994428
email: info@essencialifecoaching.nl
website: www.essencialifecoaching.nl

Deel dit bericht:
Facebooklinkedin
Eén reactie
  1. Saskia Roest 11 juli, 2017bij 14:41

    Dag Eva,
    Ik zou graag willen weten of het ook mogelijk is om alleen, dus niet in een groep, een sessie te doen met de paarden.
    Vriendelijke groet
    Saskia Roest

Laat een reactie achter