Workshop Wandelcoaching 1 nov

Home » Blog » Workshop » Workshop Wandelcoaching 1 nov

Luister naar de rust en de symboliek in de natuur.

Waarom wandelen?
Tijdens het wandelen wordt gebruik gemaakt van de signalen en symbolen van de natuur. Door de actieve vorm van wandelen worden zowel je linker als rechter hersenhelft gestimuleerd. Daardoor komen het ‘denken’ en de ‘creativiteit’ meer in balans met elkaar. Nieuwe inzichten en andere invalshoeken komen aan het licht. Door het actief bezig zijn met je lichaam, brengt het wandelen je ook meer in het moment, ook wel genoemd: in het hier en nu.

Workshop informatie
Op dinsdag 1 november van 9.30 tot 11.00 uur geef ik een workshop wandelcoaching. In deze korte workshop (1,5 uur) gaan we de natuur in. De rust en de symbolen in de natuur helpen je om beter naar jezelf te luisteren en antwoorden te vinden op vragen die er spelen.

Elke workshop heeft een eigen thema en tijdens de workshop doen we verschillende oefeningen. Het thema van deze workshop is: ‘Hobbels in je leven’. 

De workshop wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers en duurt 1,5 uur. De kosten bedragen €20,- per persoon. We wandelen in de omgeving van Soest.

Je kunt je aanmelden door me een mailtje te sturen: info@essencialifecoaching.nl

 

Deel dit bericht:
Facebooklinkedin

Laat een reactie achter