“Ik voel mij een bevoorrecht mens, om samen met de mensen die ik begeleid een kijkje in zijn of haar leven te mogen nemen en er samen met nieuwe energie uit te komen.”

Ik ben Eva van Haasteren (1984) en mijn motto is “leef je dromen”. Ik neem mezelf serieus in datgene wat voor mij belangrijk is en mij gelukkig maakt en zet daarin de stappen om mijn dromen uit te laten komen.

Leef je dromen
Dat maakt dat ik zelf ook een zoektocht heb gemaakt naar datgene waar mijn kracht ligt. In mijn werkende leven ben ik begonnen als veiligheidsadviseur bij een lokale overheid. Ik merkte dat het contact en het oprecht geïnteresseerd zijn in mijn collega’s, in de bewoners en bestuurders, mij de meeste energie geven. En dat daar tegelijkertijd mijn kracht ligt, omdat het verhaal van de persoon achter de collega of burgemeester mij interesseert en ook kan inspireren. De stap naar lifecoaching en paardencoaching is daaruit voortgevloeid en tijdens het coachen is voor mij duidelijk geworden dat dit de wijze is waarop ik invulling wil geven aan één van mijn dromen.

DSC_9334Paarden
Paarden, het buitenleven en de natuur zijn belangrijke elementen voor mij. Deze elementen geven mij rust en energie. De wereld staat op die momenten even stil, zodat ik er met volle teugen van kan genieten en volledig gefocust ben. Dat ik het coachen met paarden in de buitenlucht kan aanbieden, brengt twee passies bij elkaar.

Mijn grote paardenvriend Heroi en ik hebben tien jaar samen mogen zijn en elke dag weer heeft hij mij, door de spiegel die hij me voorhield, inzicht in mezelf gegeven. Helaas heb ik afscheid van hem moeten nemen. Mijn liefde voor paarden is gebleven. Na een intense zoektocht is mijn nieuwe paardenvriend, Fuzileiro, in mijn leven gekomen. Hij gaat mij bijstaan in het coachen met paarden.

Opleiding en werk
Naast coach ben ik adviseur openbare orde en veiligheid bij een lokale overheid en heb ik de volgende opleidingen gevolgd:

  • Elementair begeleider aarde, water, lucht, vuur (2017)
  • Systemisch/Sjamanistisch Werken met Paarden, Kifungo (2016)
  • Basisopleiding Paardencoach, Kifungo (2014)
  • Lifecoaching, Atma instituut (2011)
  • Integrale Veiligheidskunde, Hogeschool Utrecht (2006)