Workshop De Vrijheid van Keuzes – 1 september 2018

Home » Blog » Workshop » Workshop De Vrijheid van Keuzes – 1 september 2018

‘We kennen het allemaal wel: moeite hebben om keuzes te maken’

Onze levens bestaan uit een aaneenschakeling van keuzes. We hebben vanochtend allemaal de keuze gemaakt om uit ons bed te komen. We kiezen tussen koffie en thee, met of zonder suiker; of we op de fiets naar ons werk gaan of met de auto. Nu zijn de hiervoor genoemde keuzes doorgaans geen aanleiding tot lange denkprocessen. Maar als je je bedenkt dat letterlijk elke stap die je voorwaarts zet (of niet) een keuze is en de belangen bij elke keuze een totaal andere vorm aannemen, wordt het interessant om daar eens verder in te duiken.

Inhoud van de workshop
De workshop ‘De vrijheid van keuzes’ biedt je tools om op gemakkelijke wijze de keuzes te maken die goed zijn voor jouzelf, je gezondheid en die van de mensen en dieren in je omgeving.

We gaan aan de slag met:
•Het herkennen van de keuzecomponent in elke gebeurtenis
•Welk deel je zelf kunt beïnvloeden
•Een behapbare mini-meditatietechniek (10 seconden)
•Het beste van kennis en het beste van gevoel combineren
•Een drietal spiertesten (vanuit de kinesiologie) om jouw keuzes te vergemakkelijken
•Direct keuzes maken!

Praktische zaken
Ontvangst is tussen 09.30 uur en 10.00 uur. Rond 16.30 uur ronden wij af en kun je uiteraard meteen de methode toepassen in de supermarkt.

Dit alles wordt je geboden op een prachtige landelijke locatie in het midden van het land (Erf de Burgwal, Arnhemseweg 78, 3832GN, Leusden, www.erfdeburgwal.nl) onder begeleiding van natuurgeneeskundig therapeut Michael van Roon ( www.derodute.nl) en life coach Eva van Haasteren ( www.essencialifecoaching.nl).

De investering in jezelf voor deze dag is €115,- (Inc. BTW) waarbij de gehele dag koffie, thee, water en de overheerlijke lunch is inbegrepen.

Inschrijven kan via info@essencialifecoaching.nl. Vermeld alsjeblieft je naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres o.v.v. De Vrijheid van Keuzes 1 September 2018.

De workshop wordt gehouden met een minimum van 6 en een maximum van 12 deelnemers. Hiervoor word op 17 augustus de spreekwoordelijke knoop doorgehakt. Dit betekent dat annuleren tot die dag kosteloos kan gebeuren. Ná 17 augustus ben je 50% van de investering verschuldigd bij annuleren.

Deel dit bericht:
Facebooklinkedin

Leave a Comment