Kennismakingsworkshop Coachen met behulp van paarden
Tijdens de workshop zal ik een stukje theorie geven over coachen met behulp van paarden en vervolgens gaan we met de paarden werken. Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben, omdat ik als coach vertaal wat het paard ‘vertelt’. Er wordt gekeken naar de signalen van het paard en dus niet op ze gereden.

Paarden zijn sterk in het waarnemen van hun omgeving. Als jij de ruimte bij het paard betreedt, spiegelt het paard door middel van lichaamstaal wat er (onbewust) in jouw omgaat. Ze doen dit heel direct, puur en eerlijk. Door deze spiegel krijg je inzicht in hetgeen er op dit moment speelt in je leven.

De workshop wordt gegeven in een groep van circa 6 deelnemers en duurt 2,5 uur. De kosten bedragen €40,- per persoon en is inclusief koffie/thee en wat lekkers.

Kijk voor data in de Agenda.  


Workshop Opstellingen met paarden
Systemisch werken met paarden is een vorm waarbij gewerkt wordt met de natuurkracht van het paard ten behoeve van de begeleiding van de mens. Een paard is trouw aan de kudde en vanuit zijn aard (een vluchtdier zijn) zeer sensitief. Hierdoor laten paarden zien wat er (onbewust) in jou omgaat. Ze doen dit puur, direct en eerlijk. Een opstelling met paarden geeft inzicht in de patronen en dynamieken van het systeem van de persoon die het ondergaat. Een vraag kan gerelateerd zijn aan een privé situatie, maar kan ook werk gerelateerd zijn. De paarden werken met de essentie van de vraag en brengen de focus aan op de kern van het vraagstuk. Een opstelling met paarden is een prachtig en krachtig middel voor persoonlijke ontwikkeling en groei.  

Door de opstelling wordt inzicht gegeven over de plek die ingenomen wordt in een bepaald systeem. Ook de verhoudingen met anderen in dat systeem worden helder. Blokkades en gedragingen worden door de paarden met hun oerkracht en goed ontwikkelde intuïtieve vermogen gespiegeld. Mijn ervaring is dat in de bak bij de paarden oude patronen doorbroken worden en een nieuwe beweging kan ontstaan. Dit werkt zowel bij persoonlijke als werk gerelateerde thema’s.

De workshop duurt een dag(deel), afhankelijk van het aantal vraaginbrengers. De kosten bedragen voor een vraaginbrenger €150,- (incl. btw) en voor een representant: €40,- (incl. btw). Beide zijn inclusief gezonde lunch en koffie/thee.

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen aan: info@essencialifecoaching.nl

Kijk voor data in de Agenda.  


Workshop Even onthaasten 
In de drukte van alle dag lopen we ons zelf wel eens voorbij en vergeten we wat echt belangrijk is.

Tijdens deze workshop ga je even weg van alle drukte. Even geen telefoon, geen mail, maar in plaats daarvan ga je de natuur in, onderga je meditaties en maak je kennis met body awareness. Deze dag kom je weer helemaal tot jezelf en krijg je helderheid over wat jouw drijfveer c.q. doel is en wat echt belangrijk voor je is.

De workshop is van 9.30 tot 16.00 uur en wordt gegeven in een groep van minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers. De kosten bedragen € 80,- per persoon en is inclusief koffie/thee, tussendoortje en lunch.

Kijk voor data in de Agenda.


Workshop Wandelcoaching
In deze korte workshop (1,5 uur) gaan we de natuur in. De rust en de symbolen in de natuur helpen je om beter naar jezelf te luisteren en antwoorden te vinden op vragen die er spelen. Elke workshop heeft een eigen thema en tijdens de workshop doen we verschillende oefeningen.

De workshop wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers en duurt 1,5 uur. De kosten bedragen €20,- per persoon. Indien je alle vijf de workshops deelneemt, krijg je korting en betaal je €80,- in totaal. We wandelen in de omgeving van Soest.

Je kunt je aanmelden door me een mailtje te sturen: info@essencialifecoaching.nl

Kijk voor data in de Agenda.


Workshop op maat
De genoemde workshops kunnen ook ‘in company’ gegeven worden, zowel voor bedrijven als voor bv. een vriendengroep. Ook kan een workshop op maat gemaakt worden. Neem gerust contact met me op over de mogelijkheden.